devize antemasuratori constructii licitatii publice

Home: Devize constructii | Program devize X-Dev | Norme de deviz | Colectie modele antemasuratori | Intocmire documentatii Licitatii publice | Curriculum vitae | Top devize | Date de Contact

Parteneri :

VirtualELECTRIC


PROGRAMUL PENTRU DEVIZE X-DEV

INTOCMIRE DEVIZE CONSTRUCTII SI INSTALATII-Programul X-dev permite intocmirea de devize oferta pentru lucrari de constructii, devize instalatii, devize de manopera, devize constructii in format pentru participarea la licitatii publice si cerere de oferta lucrari de constructii si instalatii, extrase de material, manopera, utilaje si transport.

-Programul pentru devize X-dev, este elaborat de firma Spectrum Proiect SRL din Iasi, fiind printre primele programe pentru calculul devizelor de constructii aparute in Romania, dupa anii 1990, autorul programului fiind domnul dr. ing. Dima Bradut.

-Programul este elaborat pe baza normelor de deviz seria 1981-1982 completata si revizuita, acestea fiind si singurele norme de deviz recomandate si aprobate de MLPTL pentru intocmirea devizelor de constructii si a situatiilor de lucrari in sectorul bugetar. Programul are incluse TOATE cataloagele de norme de deviz (AC, AT, C, CZ, D, E, F, FJ, G, H1, H2, I, IF, IZ, L1, L2, M1. ..M8, MDT, P, RPA, RPC, RPG, RPI, RPS, RPE, S, T, TR, TS, W1, W2, W3, X, Y), putand acoperi toata gama de lucrari de constructii si instalatii (sanitare, electrice , termice , gaze, ventilatie).

-La achizitionarea licentei X-Dev veti primi o PAROLA DEFINITIVA care va activa aplicatia. Dupa activare nu mai este nevoie de nici o parola, nu este nevoie de parola lunara si nu este nevoie de abonament sau alte costuri suplimentare.

-Programul ruleaza sub WINDOWS 98/XP/XP-SP2/XP-SP3 si WINDOWS VISTA, atat pe sisteme de tip desktop cat si pe laptop, in configuratii minimale, fara ca sa consume resurse importante. Recomandarea noastra este sa fie utilizat pe laptop, cu sistem de operare WINDOWS VISTA, in aceste configuratii obtinandu-se maximul de viteza in exploatare dublata si de portabilitatea oferita de laptop.

  Programul pentru devize X-Dev va permite :

 • Intocmirea de antemasuratori pentru constructii si instalatii
 • Evaluari si devize pentru constructii si instalatii
 • Documentatii pentru participare la licitatii publice si cerere de oferta
 • Situatii de lucrari lunare pentru decontarea lucrarilor executate
 • Formatele de antemasuratoare cu tot cu detalii de calcul a cantitatilor necesare firmelor de proiectare la intocmirea proiectelor tehnice
 • Listele de cantitati de lucrari pentru intocmirea de caiete de sarcini necesare autoritatilor contractante pentru scoaterea la licitatie a lucrarilor
 • Devizul general al investitiei cu valorile evidentiate atat in RON cat si in EURO (Formularul C2, sau Anexa 1 si Anexa 5 conform ultimului Ordin )
 • Devizul centralizator al obiectelor cu valori exprimate in RON si EURO (Formularul C3, sau Anexa 2 si Anexa 6 conform ultimului Ordin )
 • Devize analitice (formular C5 , formular C4 si inca trei modele diferite intre ele...)
 • Liste de materiale (formular C6)
 • Liste de extrase manopera (formular C7)
 • Liste de extrase utilaje de constructii (formular C8)
 • Liste de extrase transporturi (formular C9).
 • Devizele analitice in format EXCEL
 • Extrasele de materiale, manopera, utilaj si transport in format EXCEL

-Majoritatea programelor de devize intocmesc devizele si extrasele si atat, insa X-Dev nu este doar un simplu program pentru intocmirea devizelor, ci este un sistem informatic complex care ofera utilizatorului posibilitatea de a realiza o serie de rapoarte suplimentare care servesc conducerii firmei de constructii la o cunoastere amanuntita a situatiei reale a investitiei in orice moment , pe perioada desfasurarii lucrarilor, respectiv la luarea unor decizii de maxima importanta pentru firma.

-Rapoartele avansate, permit extragerea la orice moment din oricare investitie in curs de desfasurare, a valorilor necesare pentru calculul consumului Tehnic-Contabil, un lucru care ,din pacate, nu se face decat in 2-3% din firmele de constructii, restul mergand orbeste si nefiind interesate de urmarirea acestor indicatori deosebit de importanti, care se reflecta in mod direct in profitul firmei. Aceasta facilitate oferita de X-Dev este de o importanta majora si nu mai este prezenta in nici un alt program pentru devize.

  La aceasta se adauga si mule alte facilitati importante cum sunt:

 • Formulare de realizare a cantitatilor de lucrari din investitie necesare sefilor de puncte de lucru (sef de santier) sau pentru diriginti de santier pentru intocmirea caietelor de atasamente si pentru anexat la cartea constructiei.
 • Restul de executat la orice investitie si in orice moment al lucrarilor.
 • Posibilitatea de actualizare automata a devizelor prin mai multe metode (indici de inflatie, curs euro, indici de cresteri de preturi...) facilitati existente doar la X-Dev.
 • Extrase cumulate pe toata investitia sau separate pentru fiecare deviz in parte (la alegere)
 • Formulare de extragere a indicilor de preturi din devizele deja intocmite, indici care pot include si recapitulatia devizului, avand astfel o valoare unitara fara TVA a unui articol de deviz sau a unui set de mai multe articole de deviz.
 • Permite comasarea articolelor de deviz sau listarea necomasata, la alegere.
 • Permite varsarea unui intreg deviz intr-o norma noua, sau varsarea unui grup de articole intr-o norma noua, facilitand astfel lucrul extrem de usor cu norme compuse, de asemenea este o facilitate care nu este prezenta la nici un alt program pentru devize.
 • Alte formulare cumulative cu date de baza ale investitiei si ale situatiilor de lucrari, conform unui set de reguli predefinite, care sunt extrem de utile in cadrul serviciului tehnic al oricarei firme de constructii, pentru urmarirea si raportarea productiei realizate.
 • Posibilitatea studiului ofertelor si a situatiilor de lucrari pe mai multe variante, fara a fi nevoie de crearea mai multor investitii separate sau a bazelor de preturi separate.
 • Posibilitatea de creare a retetelor locale (norme de deviz locale)
 • Programul permite crearea de materiale de constructii noi si adaugarea lor in baza de materiale existenta.
 • Programul permite crearea de meserii noi, utilaje noi care se pot adauga in bazele de resurse, langa celelalte resurse existente.
 • Programul permite crearea de norme de deviz noi, care se pot salva in nomenclator pentru a fi folosite ulterior ori de cate ori este nevoie.
 • Programul permite utilizarea de "sporuri ascunse" sau folosirea de cote de deviz ascunse (de exemplu : la bugetari nu este voie sa se includa in oferta pentru licitatie a cotei de aprovizionare, dar programul permite folosirea unei cote de aprovizionare cu ascunderea ei in pretul materialelor, asa incat constructorul va fi acoperit si pentru activitatea de aprovizionare, dar beneficiarul nu va vedea aceasta cota de deviz). La fel pentru cota de retributie maistri si alte cote...
 • Multe alte facilitati unice, pe care alte programe , chiar daca beneficiaza de un marketing mai agresiv, nu le ofera, iar creatorii acestor programe ... nici n-au auzit de ele... sau inca se mai chinuie sa le copie din programul X-dev si sa le implementeze la repezeala in programele lor nou aparute pe piata.
 • Programul permite lucrul in retea locala de calculatoare, asa incat folosind o licenta de retea, in acelasi moment pot lucra la o investitie mai multi ingineri devizieri, timpul de lucru necesar pentru finalizare fiind mult scurtat.

PRETUL PROGRAMULUI PENTRU DEVIZE X-DEV

Pretul unei licente a programului pentru devize X-Dev este de 900 RON cu TVA inclus.
O licenta poate fi utilizata pe un singur calculator.
Pentru utilizarea in retea trebuie achizitionate licente de retea.
Pretul unei licente de retea, este de o treime din pretul unei licente standard, adica 300 RON cu TVA inclus pentru fiecare calculator al retelei.
(De exemplu: Pentru o retea de 5 calculatoare costul ajunge la 2100 RON cu TVA inclus, fiind compus astfel: 1 licenta standard x 900 RON + 4 licente de retea x 300 RON fiecare).
Programul se poate si inchiria cu 90 RON/luna .

CUM ACHIZITIONEZ PROGRAMUL PENTRU DEVIZE X-DEV ?

PASII NECESARI PENTRU ACHIZITIONAREA PROGRAMULUI PENTRU DEVIZE X-DEV

 1. Descarcati de pe site-ul oficial www.x-dev.ro kitul de instalare, sau faceti click pe linkul de AICI si salvati in calculator programul X-DEV varianta demonstrativa. Puteti folosi varianta demonstrativa a programului pentru devize X-dev in mod GRATUIT pentru o perioada de 30 de zile. Salvati in calculatorul dvs manualul de utilizare de AICI.
  In cazul in care nu puteti descarca programul gratuit de pe site-ul nostru, aveti posibilitatea de a comanda un CD Demo cu programul de devize X-Dev. Pentru a comanda un CD demo + manualul de utilizare cu exemple complete de intocmire a devizelor, in format electronic pe CD + instructiuni de instalare si utilizare gratuita timp de 30 zile pentru evaluare, trimiteti un e-mail pe adresa rodeviz@yahoo.com , cu adresa postala unde doriti sa primiti CD-ul cu programul demo. Expedierea se face prin serviciul de Posta Rapida Prioripost (livrare in 24-72 ore), contracost, cu ramburs 30 RON pe care il veti achita la primirea comenzii, fara alte cheltuieli suplimentare.

 2. Trimiteti pe adresa de e-mail rodeviz@yahoo.com , comanda dvs in momentul in care va hotarati sa achizitionati o licenta X-dev. Comanda trebuie sa contina adresa postala exacta, datele de contact telefonic si datele firmei pentru facturare.
 3. Veti primi prin e-mail o factura proforma cu care veti putea efectua plata in contul societatii noastre, la sediul oricarei banci din localitatea dvs. Dupa efectuarea platii va rugam sa trimiteti Ordinul de Plata vizat de banca, prin fax la numarul 0332-814229. O alta modalitate de a confirma efectuarea platii este sa scanati ordinul de plata si sa-l trimiteti atasat pe adresa de e-mail: rodeviz@yahoo.com.
 4. Dupa ce ati trimis prin fax sau e-mail OP-ul cu viza bancii, sunati la numarul de telefon 0332-810615 si solicitati parola de activare a programului.
 5. In 2-3 zile lucratoare , dupa ce banca noastra ne va confirma efectuarea platii prin extrasul de cont, va vom trimite la adresa comunicata de dvs actele in original : factura fiscala, contract de licenta, certificat de inregistrare a programului X-dev la ORDA.Inginer Popescu Marius : intocmesc devize si antemasuratori pentru constructii si instalatii, Caiete de sarcini si documentatii de participare la licitatii publice cu preturi materiale de constructii la zi, devize constructii, deviz instalatii, deviz de manopera, ANTEMASURATORI dupa proiecte PAC si PTh evaluari pentru studiu de fezabilitate si studiu de prefezabilitate, reactualizare DEVIZE, devize pentru imprumuturi de la banca pentru constructii de locuinte.